Hoge kwaliteit, lage kosten: Zeeman vertrouwt op DKV Mobility voor on-the-road-payments (2024)

Hoge kwaliteit, lage kosten: Zeeman vertrouwt op DKV Mobility voor on-the-road-payments

Zeeman werd in 1967 opgericht door Jan Zeeman en is uitgegroeid tot een vertrouwd gezicht in het Nederlandse en buitenlandse straatbeeld. Het bedrijf – dat voluit Zeeman TextielSupers B.V. heet – is gespecialiseerd in kleding en textiel en heeft ongeveer 1.350 vestigingen verspreid over acht landen, waaronder België, Duitsland, Frankrijk en Spanje. Bij Zeeman geloven ze dat betaalbaarheid en duurzaamheid hand in hand kunnen gaan. Het bedrijf omarmt het principe van ‘zuinigheid’, een typisch Nederlands concept dat staat voor zowel spaarzaamheid als zorgzaamheid. Dit principe is verweven in alle facetten van hun bedrijfsvoering: van het zorgvuldig omgaan met grondstoffen en energie tot het zorgen voor goede arbeidsomstandigheden voor medewerkers. Ook is Zeeman sinds 2019 lid van de Fair Wear Foundation, wat betekent dat de mensen die hun kleding en textiel produceren onder veilige omstandigheden werken, een leefbaar loon ontvangen en niet worden blootgesteld aan excessieve overuren.

Efficiënte logistiek

Het bevoorraden van alle Zeeman-winkels vereist een betrouwbaar en doordacht logistiek netwerk. Lucinda Vermond, wagenparkbeheerder bij Zeeman: "Zuinig is een kernbegrip dat niet alleen in onze producten, maar ook in onze logistieke keuzes en ons wagenparkbeheer terugkomt. We beheren een eigen wagenpark van 120 personenwagens en 65 vrachtwagens, verspreid over acht landen. Bij elke beslissing die we nemen, houden we rekening met zuinig zijn: zowel op materialen als op mens en milieu. Dit betekent dat we onze chauffeurs niet alleen trainen om zo efficiënt mogelijk te rijden, maar ze ook aanmoedigen om bij goedkopere tankstations te tanken.

Waarom DKV Mobility?

Eenvoud en efficiëntie zijn essentieel voor Zeeman. Lucinda Vermond: "We geloven dat dingen beter worden als je ze eenvoudig maakt. Daarom besloten we in 2020 om alles rondom 'on-the-road'-betalingen, zoals tol en brandstof, maar ook de financiële services zoals accijnsteruggave, voor ons hele Europese wagenpark onder te brengen bij DKV Mobility. Dit stroomlijnt onze processen, bespaart tijd en maakt onze administratie eenvoudiger. We hadden al positieve ervaringen met DKV Mobility en het feit dat ze voor alles een oplossing bieden, van tankkaarten tot tolboxen en digitale tools om uitgaven te monitoren – en dat voor heel Europa, sluit echt goed aan bij onze behoeften. Voorheen gebruikten we in sommige landen nog tankkaarten van andere leveranciers, maar het was veel praktischer om alles via DKV Mobility te regelen. Bovendien hebben we goede prijsafspraken kunnen maken, wat goed past bij onze focus op zuinigheid."

De toekomst is duurzaam

Naast het borgen van eerlijke arbeidsomstandigheden en het inzetten op de verduurzaming van het productieproces van de artikelen die Zeeman verkoopt, werkt Zeeman ook actief aan het verduurzamen van het wagenpark. "We hebben, naast de vele hybride personenwagens, 20 elektrische personenwagens in gebruik en er komen binnenkort meer bij. Ons doel is om ons wagenpark verder te vergroenen door zo veel mogelijk elektrisch of hybride te rijden," vertelt Lucinda. Voor vrachtwagens ligt de transitie echter ingewikkelder. "Waterstof is nog relatief duur en niet ver genoeg ontwikkeld voor onze toeppasing. Daarnaast is de laadinfrastructuur voor elektrische vrachtwagens in onze regio nog onvoldoende ontwikkeld door netcongestie in Gemeente Alphen aan den Rijn. We willen graag vooruit, dus we hebben met plezier proefgereden in een elektrische truck om toch te kunnen testen, en we blijven de ontwikkelingen op de voet volgen," aldus Lucinda.

Tevreden over de samenwerking

Zeeman is zeer tevreden over de samenwerking met DKV Mobility. "Het persoonlijke contact met Peter Nienhuis en het team van DKV Mobility is voor ons van grote waarde. Ze staan altijd klaar om ons te helpen en zorgen ervoor dat we goed op de hoogte zijn van belangrijke ontwikkelingen, zoals de nieuwe Duitse tolheffing," vertelt Lucinda. "Het tijdig ontvangen van deze informatie is cruciaal voor ons, omdat het ons in staat stelt om beter in te spelen op veranderingen en onze kosten nauwkeurig te beheren. Hoewel we op tol zelf niet kunnen besparen, helpt de goede informatievoorziening van DKV Mobility ons wel om verrassingen te voorkomen en onze uitgaven beter te voorspellen. DKV Mobility en Zeeman delen dezelfde visie: lage kosten en hoge kwaliteit. Daarom zijn we zo'n goede match." Peter Nienhuis, accountmanager bij DKV Mobility, voegt daaraan toe: "Bij DKV Mobility willen we onze klanten niet alleen efficiënte oplossingen bieden, maar ook persoonlijke service. We zijn trots op de relatie die we met Zeeman hebben opgebouwd en kijken ernaar uit om hen ook in de toekomst te blijven ondersteunen."

Hoge kwaliteit, lage kosten: Zeeman vertrouwt op DKV Mobility voor on-the-road-payments (2024)
Top Articles
Mikayla Campinos Viral Video and Where is She? Check Out Here 2023
Unverified Rumors And Ethical Considerations – BRA News
Spasa Parish
Brown's Funeral Home Obituaries Lawrenceville Va
Craigslist Apartments For Rent Cheap
Sams Gurnee Gas Price
Zachary Zulock Linkedin
Www.myschedule.kp.org
Ascension St. Vincent's Lung Institute - Riverside
Understanding British Money: What's a Quid? A Shilling?
Xenia Canary Dragon Age Origins
Momokun Leaked Controversy - Champion Magazine - Online Magazine
Maine Coon Craigslist
How Nora Fatehi Became A Dancing Sensation In Bollywood 
‘An affront to the memories of British sailors’: the lies that sank Hollywood’s sub thriller U-571
Tyreek Hill admits some regrets but calls for officer who restrained him to be fired | CNN
Haverhill, MA Obituaries | Driscoll Funeral Home and Cremation Service
Rogers Breece Obituaries
Ems Isd Skyward Family Access
Elektrische Arbeit W (Kilowattstunden kWh Strompreis Berechnen Berechnung)
Omni Id Portal Waconia
Kellifans.com
Banned in NYC: Airbnb One Year Later
Four-Legged Friday: Meet Tuscaloosa's Adoptable All-Stars Cub & Pickle
Model Center Jasmin
Ice Dodo Unblocked 76
Is Slatt Offensive
Labcorp Locations Near Me
Storm Prediction Center Convective Outlook
Experience the Convenience of Po Box 790010 St Louis Mo
Fungal Symbiote Terraria
modelo julia - PLAYBOARD
Poker News Views Gossip
Abby's Caribbean Cafe
Joanna Gaines Reveals Who Bought the 'Fixer Upper' Lake House and Her Favorite Features of the Milestone Project
Tri-State Dog Racing Results
Navy Qrs Supervisor Answers
Trade Chart Dave Richard
Lincoln Financial Field Section 110
Free Stuff Craigslist Roanoke Va
Wi Dept Of Regulation & Licensing
Pick N Pull Near Me [Locator Map + Guide + FAQ]
Crystal Westbrooks Nipple
Ice Hockey Dboard
Über 60 Prozent Rabatt auf E-Bikes: Aldi reduziert sämtliche Pedelecs stark im Preis - nur noch für kurze Zeit
Wie blocke ich einen Bot aus Boardman/USA - sellerforum.de
Infinity Pool Showtimes Near Maya Cinemas Bakersfield
Dermpathdiagnostics Com Pay Invoice
How To Use Price Chopper Points At Quiktrip
Maria Butina Bikini
Busted Newspaper Zapata Tx
Latest Posts
Article information

Author: Nicola Considine CPA

Last Updated:

Views: 5776

Rating: 4.9 / 5 (49 voted)

Reviews: 88% of readers found this page helpful

Author information

Name: Nicola Considine CPA

Birthday: 1993-02-26

Address: 3809 Clinton Inlet, East Aleisha, UT 46318-2392

Phone: +2681424145499

Job: Government Technician

Hobby: Calligraphy, Lego building, Worldbuilding, Shooting, Bird watching, Shopping, Cooking

Introduction: My name is Nicola Considine CPA, I am a determined, witty, powerful, brainy, open, smiling, proud person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.