6 redenen waarom het slim is om een refurbished iPhone van Swappie te kiezen - Startpagina (2024)

6 redenen waarom het slim is om een refurbished iPhone van Swappiete kiezen - Startpagina (1)

In samenwerking met: 6 redenen waarom het slim is om een refurbished iPhone van Swappiete kiezen - Startpagina (2)

Toe aan een nieuwe telefoon? Of ben je jouw iPhone ontgroeid? Dan is Swappie dé slimme manier om jouw toestel te vervangen. Swappie koopt oude telefoons in en verkoopt volledig opgeknapt en goedwerkende telefoons, mét 24 maanden garantie.

Dat niet alleen, je krijgt er ook een mooi verhaal bij, je leest het in dit artikel.

Zó is Swappie tot stand gekomen

Swappie heeft een inspirerend ontstaansverhaal. De oprichters zijn Sami Martinnen en Jiri Heinonen uit Finland. Martinnen werd geconfronteerd met de frustratie van een online-aankoop van een tweedehands toestel: het werd nooit geleverd. Hij dacht goed te doen maar werd opgelicht. Deze ervaring bracht de oprichters op een goed idee: Laten we een bedrijf starten dat veilig en betrouwbaar gebruikte telefoontoestellen in- en verkoopt. En zo werd de nummer 1 locatie voor de in- en verkoop van tweedehands (lees hierna: refurbished) iPhones geboren.

Refurbished smartphones als norm

Swappie wordt gedreven door de ambitie van de circulaire economie in de technologie. Het bedrijf streeft ernaar om refurbished smartphones de norm te maken in heel Europa en daarbuiten. Ze koopt toestellen aan die jij en ik niet langer gebruiken. Deze repareren ze in hun eigen fabriek waarbij ze alle mogelijke onderdelen hergebruiken. Dit draagt bij aan het verlengen van de levensduur van deze apparaten en het vermindert elektronisch afval.

Refurbished telefoons uitgebreid getest

Ben je klant van Swappie, dan kun je erop vertrouwen dat alle refurbished iPhones die je op de site ziet als nieuw werken. Dit komt doordat elk toestel uitgebreid is getest. Als bewijs van vertrouwen in de kwaliteit, biedt Swappie de klant 24 maanden garantie aan op elke verkochte iPhone. Mocht er tijdens de garantieperiode een probleem optreden, dan wordt het toestel gerepareerd of vervangen.

Jij helpt onze planeet met de aanschaf van een Swappie telefoon

Smartphones behoren wereldwijd tot de snelst groeiende vorm van elektronisch afval. Dit is opmerkelijk als je bedenkt dat technologie eigenlijk een zeer lange levensduur heeft. Swappie heeft daarom de circulariteit centraal gesteld in hun bedrijfsmodel: door de levensduur van elk apparaat te verlengen, dragen ze nu positief bij aan de bescherming van onze planeet. Want 1 telefoon stapt nu soms wel over op 4 eigenaren. Swappie loopt voorop bij de ontwikkeling van een circulaire economie. Klanten van Swappie hebben in 2021 in totaal 23.550 ton CO2 bespaard!

6 redenen waarom het slim is om een refurbished iPhone van Swappiete kiezen - Startpagina (3)

Hoe ziet een toestel van Swappie er uit?

Bij Swappie heb je de keuze uit 3 verschillende categorieën:

 1. Redelijk
 2. Heel goed
 3. Uitstekend

Ongeacht de categorie, functioneren alle iPhones als nieuwe toestellen. De categorie geeft alleen de uiterlijke staat van de telefoon weer, niet hoe deze functioneert. Dit zorgt voor duidelijkheid en transparantie in de aankoopbeslissing van een klant.

De tekst gaat verder onder de afbeelding >>

6 redenen waarom het slim is om een refurbished iPhone van Swappiete kiezen - Startpagina (4)

6 redenen waarom het slim is om een refurbished iPhone van Swappie te kiezen

 1. Prijsvoordeel: Het grootste verschil tussen een nieuwe telefoon en een Swappie-toestel is de prijs. Swappie verkoopt grondig geïnspecteerde en gereviseerde telefoons die vrijwel net zo goed werken als nieuwe, maar tegen een aantrekkelijkere prijs.
 2. Levensduur: Refurbished iPhones gaan veel langer mee dan je zou verwachten. Swappie controleert de batterijcapaciteit en de oplaadcycli, en vervangt indien nodig de batterij. Dit garandeert dat de telefoon voldoet aan de standaarden van Apple en aan die van Swappie.
 3. Uitgebreide garantie: Swappie biedt een garantie van 24 maanden, ongeacht de staat van het toestel. Dit geeft je gemoedsrust en hetzelfde niveau van bescherming als bij de aankoop van een nieuwe telefoon.
 4. Duurzame keuze: Het kopen van een refurbished iPhone van Swappie draagt bij aan het verminderen van elektronisch afval en CO2-uitstoot. Door bestaande grondstoffen te recyclen, draag je bij aan een schonere wereld.
 5. Eenvoudig retourbeleid: Maak je geen zorgen over je aankoop bij Swappie. Als je om welke reden dan ook niet tevreden bent met je product, kun je het binnen 14 dagen kosteloos retourneren.
 6. Winkelervaring: Swappie streeft ernaar om dezelfde winkelervaring en service te bieden als een traditionele winkel. De verpakking van Swappie is zorgvuldig ontworpen en bevat naast de telefoon ook een oplader, een SIM-kaartverwijderaar en informatie over garantie en retournering.

Premium series

Een klein deel van de telefoons die Swappie verkoopt worden aangemerkt als ‘Premium’. Deze speciaal geselecteerde toestellen zijn eigenlijk niet van nieuw te onderscheiden. De batterij werkt voor 100 procent, alle functionaliteiten doen het uitstekend en de telefoon vertoont geen enkele gebruikerssporen. Swappie geeft op deze iPhones, wanneer jij weer toe bent aan een nieuw exemplaar, zelfs een terugkoopgarantie.

Wil je nou nog meer korting? Verkoop dan je oude telefoon aan Swappie. Ze maken het je erg makkelijk, je hoeft alleen de volgende 3 stappen te volgen:

 1. Schattingsprijs vooraf: Laat jouw telefoon binnen 2 minuten beoordelen.
 2. Gratis opsturen: Je ontvangt een gratis verzendlabel of -pakket om je telefoon te versturen.
 3. Ontvang je geld: Na een inspectie ontvang je een nieuw aanbod en bij akkoord heb je binnen 3-5 dagen je geld.

Krijg een eerlijke prijs voor de iPhone die je bent ontgroeid, maar weet ook dat jouw oude smartphone meer waarde heeft dan je denkt!

 • Verstuur je telefoon gratis zorgeloos en gratis naar Swappie.
 • Jouw privacy staat bij Swappie voorop dankzij de dataverwijdering.
 • Niet blij met de prijs voor jouw oude iPhone? Laat de telefoon gratis terugsturen.

Doe mee in de strijd tegen elektronisch afval

Door voor Swappie te kiezen en draag je bij aan een gezondere toekomst voor onze planeet. Doe mee in de strijd tegen elektronisch afval en gevaarlijke uitstoot. Je krijgt niet alleen een hoogwaardige refurbished telefoon, maar je helpt ook de groei van elektronisch afval tegen te gaan.

Over Swappie

Swappie is dé end-to-end online winkel voor de aan- en verkoop van refurbished smartphones en mag zich de grootste iPhone refurbisher van Europa noemen. De missie van het bedrijf is om mensen een kwalitatieve, betaalbare en milieuvriendelijke manier te bieden om hun telefoon te upgraden. Swappie is momenteel actief in heel Europa, waaronder Nederland, Zweden, Italië en Duitsland. Het bedrijf groeide sterk in 2022 met een omzet van 208 miljoen euro. Sinds de oprichting in augustus 2016 is Swappie uitgegroeid tot een van de meest innovatieve en snelgroeiende bedrijven in Europa met meer dan 750 medewerkers en heeft het tot nu toe 149 miljoen euro bij investeerders opgehaald. Ga voor meer informatie naar swappie.com.

swappieGEHEIME LINK VOOR MIKE

In samenwerking met: 6 redenen waarom het slim is om een refurbished iPhone van Swappiete kiezen - Startpagina (5)

6 redenen waarom het slim is om een refurbished iPhone van Swappie te kiezen - Startpagina (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Francesca Jacobs Ret

Last Updated:

Views: 6441

Rating: 4.8 / 5 (68 voted)

Reviews: 91% of readers found this page helpful

Author information

Name: Francesca Jacobs Ret

Birthday: 1996-12-09

Address: Apt. 141 1406 Mitch Summit, New Teganshire, UT 82655-0699

Phone: +2296092334654

Job: Technology Architect

Hobby: Snowboarding, Scouting, Foreign language learning, Dowsing, Baton twirling, Sculpting, Cabaret

Introduction: My name is Francesca Jacobs Ret, I am a innocent, super, beautiful, charming, lucky, gentle, clever person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.